Jumbo Supermarkten
Jumbo Papendrecht Meent Passage & Jumbo Papendrecht Westpolder, hoofdsponsor van de (wieler)Ronde van Papendrecht steunt ook de 4 Mijl van Papendrecht.


Buro w&p is een eigenzinnig bureau, dat denkt in creatieve oplossingen en niet in middelen. Zij zet mensen aan tot nadenken en brengt hen in beweging: met ideeën en concepten die opvallen. 
Creatief en slim, op zoek naar meer aandacht voor hetzelfde budget. Prikkelend en onderscheidend door acties, campagnes en evenementen, waaraan mensen zelf graag mee willen doen. Buro w&p verzorgt en sponsort het drukwerk voor de 4 Mijl van Papendrecht.


Het Willem de Zwijger College in Papendrecht draagt het hardloopevenement, de 4 Mijl van Papendrecht, een warm hart toe. Zij sponsoren het gebruik van de kleed- en douchegelegenheid in het Willem de Zwijger College op 2 juni 2018.


De (sport)fotograaf Arjan Baggerman legt zijn (sportieve) foto's vast op Eaglefotografie.nl

Arjan is begaan met de hardloopsport en is supplier van de meeste afbeeldingen op de site van de 4 Mijl. Ook verzorgt Arjan de actiefoto's van de deelnemers aan de 4 Mijl van Papendrecht.


RenJeFit.com ondersteunt de 4 Mijl van Papendrecht door de beginnende hardloper te coachen naar het hardloopevenement in juni 2018. Meld je gratis aan op https://renjefit.com/4mijl en bereid je vanaf januari 2018 voor op het leukste hardloopevenement van Papendrecht.

Hoofdsponsor


Sub-sponsoren


E-mail
E-mail
Facebook
Facebook

Copyright 2017 | 4 Mijl van Papendrecht | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Vraag & AntwoordSitemap |